Főoldal / Xerox adaptív CMYK+ készlet

Xerox adaptív CMYK+ készlet

2022. 06. 8. | Egyéb kategória

A Xerox® Adaptive CMYK+ készlet fényes fémes árnyalatokat, merész fehéreket és ragyogó fluoreszkáló színeket ad a Versant® 180/280 vagy PrimeLink® C9065/C9070 nyomtatókhoz, így 11 új toner segítségével több mint egymillió színre bővítheti a palettát.

 Ez több lehetőséget jelent az ötletei életre keltésére. Egyedülálló módja annak, hogy figyelemfelkeltő nyomatokat készítsen. Megnyitja az utat a gyorsan növekvő, magas árrésű speciális nyomtatási piac előtt, és kiemeli Önt a versenytársak közül.

A 2021. évi BLI innovációs díjjal ismerték el. A Versant® 180 és a PrimeLink® C9065/C9070 nyomtatókon található Xerox® Adaptive CMYK+ készletek kiterjesztik az ún. Beyond CMYK képességet termékkínálatunkban. Anélkül, hogy kicserélnék a nyomdagépet, a Versant® és a PrimeLink® tulajdonosok olyan nyomatokat kínálhatnak, amelyek még nagyobb figyelmet keltenek.

 

 

 

 

Kapcsolódó termékek

Küldjön üzenetet

Amennyiben kérdése merül fel termékeinkkel, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, küldjön nekünk üzetetet.

7 + 7 =

A színek hatása mindennapjainkban

A színek hatása mindennapjainkban

A színek minden nap hatást gyakorolnak ránk: befolyásolják az érzéseinket, a viselkedésünket másokkal és magunkkal szemben, illetve azt is, hogy mennyire tudunk koncentrálni egy feladatra.A színek...

Termékeink

error: A tartalom kijelölése nem engedélyezett !!
preloader