Főoldal / Nyomtatásmenedzsment, költségfigyelés

Nyomtatásmenedzsment, költségfigyelés

2023. 02. 7. | Egyéb kategória

A Xerox® Workplace Suite biztosítja a hitelesítést, a nyomtatáskezelést, a költséggazdálkodást, a tartalomkezelést és a mobil munkafolyamatokat. Szerveres telepítésre tervezték saját, biztonságos telephelyi megoldásként, ahol a rugalmas moduláris megközelítés lehetővé teszi, hogy csak a vállalat igényeinek megfelelő funkciókat vegye licencbe, függetlenül attól, hogy hány eszközzel rendelkezik.

Prospektus letöltése

Legfőbb jellemzői

Hitelesítés- és hozzáférés-vezérlés

A hitelesítési lehetőségek kompatibilisek az ipari szabványok szerinti, biztonságos kártyák és kártyaolvasók széles körével. Az eszközök feloldására választható kártyás vagy kártya nélküli megoldás, illetve az NFC-n keresztül a Xerox® Print Portal alkalmazással és egy QR-kóddal a mobileszköz-alapú hitelesítés is. Vezessen be alapvető nyomtatási szabályokat, hogy a kezébe vegye a költségek irányítását, és hogy felhasználói vagy csoportszinten korlátozza az eszközökhöz/funkciókhoz való hozzáférést.

Egyszeri bejelentkezéssel (SSO) használhatja a nyomtató bármely, az egyszeri hitelesítést támogató alkalmazását – például a felhőalapú összekötő alkalmazásokat és még sok mást. A kényelem érdekében a nyomtatón a hitelesítést csak egyszer kell elvégeznie a kártyájával, a mobileszközével vagy a bejelentkezési adataival, ezután biztonságosan hozzáférhet a multifunkciós nyomtató minden – az egyszeri hitelesítést támogató – alkalmazásához anélkül, hogy további időigényes bejelentkezési lépéseket kellene elvégeznie.

Dokumentumbiztonság

A dokumentumbiztonsági funkció védelmet nyújt az adatok és a szellemi tulajdon elvesztésével szemben, és a licenccel rendelkező multifunkciós nyomtatókon minden másolt, szkennelt vagy nyomtatott dokumentumot átvizsgál, hogy tartalmazza-e a felhasználó által megadott kifejezéseket vagy szöveget (pl. bizalmas, csak belső használatra stb.) Amennyiben ilyet talál, akkor a feladat adatait és tartalmát megadva riasztást küld a rendszergazda számára nyomon követés céljából.

Mobil Nyomtatás

Gondoskodjon a mobileszközön keresztüli rugalmas és egyszerű nyomtatásról. Küldje el a nyomtatási feladatokat Windows OS eszközökről, Google Chromebookokról, Mac OS-ről, Linuxról, valamint az iOS, Android és Windows Surface táblagépek nyomtatási mobilalkalmazásairól. A hagyományos nyomtatásküldéssel és -követéssel a feladatok egy egyszerű sorban várakoznak, ahonnan kiküldhetők és kiolvashatók, amikor sorra kerülnek.

Számlázás, jelentések és szabályok

Az eszközparkhoz tartozó összevont jelentési és számlázási funkcióknak köszönhetően a rendszergazdák hozzáférés-vezérlési és nyomtatási szabályokat állthatnak be, és szorosan nyomon követhetik a szervezeten belüli nyomtatást. A Xerox Workplace Suite beépül a Hálózati elszámolásba.

Küldjön üzenetet

Amennyiben kérdése merül fel termékeinkkel, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, küldjön nekünk üzetetet.

12 + 4 =

Xerox adaptív CMYK+ készlet

Xerox adaptív CMYK+ készlet

A Xerox® Adaptive CMYK+ készlet fényes fémes árnyalatokat, merész fehéreket és ragyogó fluoreszkáló színeket ad a Versant® 180/280 vagy PrimeLink® C9065/C9070 nyomtatókhoz, így 11 új toner...

A színek hatása mindennapjainkban

A színek hatása mindennapjainkban

A színek minden nap hatást gyakorolnak ránk: befolyásolják az érzéseinket, a viselkedésünket másokkal és magunkkal szemben, illetve azt is, hogy mennyire tudunk koncentrálni egy feladatra.A színek...

Termékeink

error: A tartalom kijelölése nem engedélyezett !!
preloader