Főoldal / Menedzselt nyomtatási szolgáltatás

Menedzselt nyomtatási szolgáltatás

Akár papíralapú, akár digitális dokumentumokról van szó, minden vállalatnál szükség van ezekre az ügyfelek kiszolgálásához és az üzlet elősegítéséhez. A legtöbb vállalat azonban nem tudja, mennyi időt és pénzt fordít a dokumentumfolyamatokra és a nyomtatóeszközökre. Mi segítünk, hogy saját kezébe vehesse a dokumentumok kezelését, és közben akár 30%-os megtakarítást érjen el.

Felmérés és optimalizálás
Az első előny a költségmegtakarítás – akár a teljes dokumentumköltségek 30%-a. Ha olcsóbban és kevesebbet nyomtat, a fenntarthatósági célok megvalósulását is elősegíti.

Biztosítás és integráció
Ahogyan érettebbé válik az MPS (menedzselt nyomtatási szolgáltatás) stratégiája, többre lesz képes például javíthatja a dokumentumok biztonságát, és támogatást nyújthat a nyomtatni kívánó mobil munkatársaknak.

Automatizálás és egyszerűsítés
A menedzselt nyomtatási szolgáltatások legfelső szintjén a papíralapú és digitális folyamatok nagyobb fokú automatizálását, integrációját és egyszerűsítését tapasztalhatja. 

A menedzselt nyomtatási szolgáltatások csak nagyvállalatoknak szólnak?
Az MPS kisebb cégeknek is segítséget nyújthat.

Mit jelentenek a menedzselt nyomtatási szolgáltatások?
Nyomtatási költségek kézbentartását, információbiztonság fenntartást, hatékonyságnövelést, a környezetünk fenntarhatóságát és a termelékenység növelését.

Képzett munkatársaink egy helyszíni felmérést követően ingyenes tanácsadással segítik partnereinket a menedzselt nyomtatási szolgáltatások megvalósításában.

error: A tartalom kijelölése nem engedélyezett !!
preloader