Főoldal / A Xerox támogatásai a koronavírus járvány idején

A Xerox támogatásai a koronavírus járvány idején

2020. 05. 28. | Xerox vállalat

2020 áprilisától a Xerox a Vortran Medicallal közösen azon dolgozik, hogy felgyorsítsák a Vortran GO2Vent lélegeztetőjének és a hozzá tartozó légúti nyomásmérő eszközének tömegtermelését,– ezzel is segítve a kórházak és a sürgősségi egységek küzdelmét a COVID-19 elleni harcban.


A Vortran GO2Vent készülékét egyébként sürgősségi felhasználásra, természeti katasztrófák és járványkitörések idejére tervezték. A két vállalat célja, hogy a készülék gyártását 40,000 darabról júniusra havi 150,000 – 200,000 darabra növeljék. A Xerox és a Vortran együttesen akár egymillió lélegeztető eszközt is le tud majd gyártani az elkövetkező hónapokban. A termékeket mindkét cég terjeszti majd.


„A Xerox-szal való együttműködésnek egyetlen világos célja van: segítsünk megmenteni annyi életet, amennyit csak lehetséges. A Vortran bevált technológiájával és a Xerox gyártási kapacitásával úgy gondoljuk, hogy az elkövetkező hónapokban akár 1 millió lélegeztető eszközzel tudjuk ellátni az egészségügyi szolgáltatókat” – mondta a Vortran társalapítója és vezérigazgatója, dr. Gordon A. Wong. „Mindannyiunk számára, ez lesz a legfontosabb feladat, amit valaha csináltunk.”

A Xerox a lélegeztető eszközök gyártása mellett kórházi fertőtlenítők termelésébe is belekezdett a frontvonalban dolgozó, egyesült államokbeli és kanadai egészségügyi dolgozók számára. A vállalat 2020 júniusáig közel 530 ezer liter kézfertőtlenítőt tervez előállítani. A termékeket olyan viszonteladókhoz juttatják el, akik jóváhagyott beszállítói az frontvonalban dolgozó egészségügyi szervezeteknek.


„Ez az az idő, amikor minden egyes cégnek és minden egyes embernek át kell gondolnia, mit tehet a társadalomért” – mondta John Visentin, a Xerox alelnöke és vezérigazgatója. „Az olyan létfontosságú dolgokra, mint a kézfertőtlenítőre továbbra is nagy lesz a kereslet. A csapat gyorsan lépett, kitalálta, hogyan lehet legyőzni az akadályokat, és elkezdi a termék szállítását – mindezt egy hónap alatt.”

A cég addig tervezi folytatni a kézfertőtlenítő gyártását, ameddig arra igény van.

John Visentin a Xerox alelnöke és vezérigazgatója kifejtette azt is, hogy új módszert dolgoztak a nyomtatószűrők újrahasznosítására, amelyekből arcmaszkokat készítettek, és azokat egészségügyi dolgozóknak adományoztak.

Úgy véli, hogy a munkahelyeknek elég rugalmasnak kell lenniük ahhoz, hogy a munkába való visszatérés sokféle forgatókönyvét támogatni tudják, ezért szoftvereink és felhőalapú szolgáltatásaik lehetővé teszik, hogy ügyfeleik hatékonyabbá tehessék a működésüket, és zökkenőmentesen működhessenek együtt egy biztonságos környezetben. Annak érdekében, hogy munkavállalóik elkötelezettek legyenek és, hogy készen álljanak kiszolgálni az ügyfelek felmerülő igényeit a normál vállalati működéshez való visszatérése során, megnövelték a képzési lehetőségek számát. 

Küldjön üzenetet

Amennyiben kérdése merül fel termékeinkkel, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, küldjön nekünk üzetetet.

2 + 13 =

Xerox adaptív CMYK+ készlet

Xerox adaptív CMYK+ készlet

A Xerox® Adaptive CMYK+ készlet fényes fémes árnyalatokat, merész fehéreket és ragyogó fluoreszkáló színeket ad a Versant® 180/280 vagy PrimeLink® C9065/C9070 nyomtatókhoz, így 11 új toner...

A színek hatása mindennapjainkban

A színek hatása mindennapjainkban

A színek minden nap hatást gyakorolnak ránk: befolyásolják az érzéseinket, a viselkedésünket másokkal és magunkkal szemben, illetve azt is, hogy mennyire tudunk koncentrálni egy feladatra.A színek...

Termékeink

error: A tartalom kijelölése nem engedélyezett !!
preloader