Dokumentum kezelés - Költséghatékonyság és rugalmasság digitalizálás révén MMMax szolgáltatóház - Másolás | Fénymásolás | Laminálás | Kötés | Szkennelés FSMA üzemeltetési szerződés - Teljes körű szervizt és kellékanyag ellátás

FSMA üzemeltetési szerződésAz FSMA (Full Service Maintance Agreement, azaz a Teljeskörű Átalánydíjas Karbantartási Szerződés) - szolgáltatás kifejezetten Önnek szól, ha: Amennyiben a nyomtatójára termelőeszközként tekint, a tervezhető költségeket, kiszámíthatóságot és nyugalmat keresi, az FSMA Önnek szól.
​ 
A termelés biztonságát 7 tényező garantálja
 
  1. Tervezhető költség: a termelésben fontos szempont a tervezhető költség. Havi díjas csomagunkkal a költség elosztható, nem érheti váratlan egyösszegű nagy költség.
  2. Rendszeres karbantartás: gondoskodunk a nyomtatók rendszeres karbantartásáról, megelőzzük a váratlan kiesést. Ezek alkalmával azonnal jelezni tudjuk a várható alkatrészcseréket, így időben felkészülhet rá.
  3. Az idő pénz: hibabejelentés utána a feltárást már akár 24 órán belül megkezdjük és biztosítjuk arról, hogy a legkevesebb kieséssel kelljen számolni.
  4. Szerviz diszpécser: amennyiben a központi szervizszámot hívja, azonnal szakembereinkkel tudja megbeszélni a problémát.
  5. Díjmentes távoli segítségnyújtás: sok esetben a probléma táveléréssel azonnal elhárítható. Ilyen esetben a számítógép távoli vezérlése az interneten keresztül történik, mintha csak előtte ülnénk.
  6. Szervizkönyvvezetés: Nyilvántartásra kerül minden elvégzett karbantartási és javítási munka.
  7. Értékállóság: rendszeres és tervszerű karbantartás és az előrelátó gondolkodásmód biztosítja az értékállóságot.


szolgáltatások

Számlálóállás bejelentése Számlálóállás bejelentése Hibabejelentés, kellékanyag rendelés Hibabejelentés, kellékanyag rendelés Támogatás, illesztőprogramok Támogatás, illesztőprogramok