Dokumentum kezelés - Költséghatékonyság és rugalmasság digitalizálás révén MMMax szolgáltatóház - Másolás | Fénymásolás | Laminálás | Kötés | Szkennelés FSMA üzemeltetési szerződés - Teljes körű szervizt és kellékanyag ellátás

Dokumentum kezelésXerox dokumentum tanácsadó szolgáltatások

Tudja-e, hogy mennyit költ cége dokumentumokra? Dokumentumai a cég összes üzleti és üzemeltetési részlegében egységesek? A Xerox dokumentum tanácsadói szolgáltatásai a nyomtatási tevékenység átfogó irányításával segítik a legtöbbet kihozni a szervezetek dokumentumkezelési folyamataiból. Dokumentumkezelési szolgáltatásaink lehetővé teszik a ráfordítások központi nyomon követését, miáltal cége időt és pénzt takaríthat meg a nyomtatással kapcsolatos folyamatokon. A szervezet egészében tevékenykedő csapatunk egy olyan stratégiai módszer bevezetését koordinálja és hajtja végre, amelynek segítségével Ön dokumentumait, és azok tartalmát új, innovatív módon használhatja.
 

Tanácsadók és szakértők a vállalat minden szintjén

Vállalati dokumentumkezelés: A Xerox megállapítja a költségcsökkentő, illetve hatékonyságnövelő lehetőségeket, és a szervezet egészében lehetővé teszi a dokumentum-előállítás és -használat stratégiai módszerének bevezetését. Kommunikáció és nagy példányszámú gyártás: A vállalat minden szintjén segítünk Önnek az új és innovatív kommunikációs megoldások, illetve gyártási-munkafolyamat megoldások bevezetésében. Üzleti folyamatok fejlesztése: Munkafolyamatokra specializálódott szakembereink optimalizálják a létfontosságú dokumentum alapú folyamatokat, ideértve a vevői és szállítói számlákat, az elektronikus adatbetekintést, a humánerőforrás-gazdálkodás és a létesítmény-fenntartás adminisztratív folyamatait.
Irodai nyomtatás kezelése: Stratégiai jellegű szaktanácsadással segítjük a kimeneti eszközök használatának, munkafolyamatainak és költségeinek optimalizálását. Szakembergárdánk összetett, több gyártótól származó eszközökből álló technológiai környezetre specializálódott.
 

Vállalati alkalmazások

A dokumentum tanácsadói szolgáltatásai a Xerox kipróbált és tesztelt dokumentumkezelési folyamatainak széles skáláját fejlett szoftvertechnológiákkal együtt biztosítják. A szolgáltatást cége megbízásából egy gyakorlott, az adott iparágra jellemző szaktudással rendelkező Xerox szakember végzi. A dokumentum tanácsadói szolgáltatásokkal átfogó képet kap a dokumentumkészítés összes költségéről, és a szolgáltatások igénybe vételével akár 20%-kal is csökkentheti ezeket a kiadásokat.
 

A teljes cég dokumentumaival kapcsolatos felelősségvállalás

A Xerox dokumentum tanácsadói felelősek a cég összes dokumentumáért, ideértve többek között a marketing anyagokat, valamint a humánerőforrás-gazdálkodási, pénzügyi és jogi dokumentumokat. Dokumentumait teljes élettartamuk alatt a készítéstől egészen a terjesztésig kezeljük, miközben tevékenységünket egypontos számonkérhetőség útján ellenőrizheti. A folyamat minden egyes lépését hozzáadott értékkel növeljük, s közben nem feledkezünk el a versenyképességhez elengedhetetlen egyszerűség és hatékonyság követelményeiről sem.

Költséghatékonyság és rugalmasság digitalizálás révén

A Xerox szakértelmével felvértezve dokumentum tanácsadóink segítenek átállni a digitális technológiára, amely a rugalmasságot és a költséghatékonyságot egyaránt javítja:

Testre szabott megoldás: A dokumentum tanácsadói szolgáltatások a szervezet dokumentumokkal kapcsolatos összes költségét szem előtt tartják, nem csupán azokat, amelyek a nyomtatással, és más kimenetkészítési móddal függenek össze.szolgáltatások

Számlálóállás bejelentése Számlálóállás bejelentése Hibabejelentés, kellékanyag rendelés Hibabejelentés, kellékanyag rendelés Támogatás, illesztőprogramok Támogatás, illesztőprogramok