Dokumentum kezelés - Költséghatékonyság és rugalmasság digitalizálás révén MMMax szolgáltatóház - Másolás | Fénymásolás | Laminálás | Kötés | Szkennelés FSMA üzemeltetési szerződés - Teljes körű szervizt és kellékanyag ellátás

mm max nyomtató és fénymásológép szolgáltatóház


 
Cégünket, az MM Max Kft.-t 2001 áprilisában alapítottuk azzal a határozott elképzeléssel, hogy a Xerox partnereként minőségi és hosszú távú megoldásokat kínálhassunk ügyfeleinknek a dokumentumkezelés valamennyi területén. A viszonteladói kezdetek után – a Xerox által támasztott szigorú követelményeknek megfelelve – előbb Hivatalos Szervizpartneri jogosítványt, majd több megyére kiterjedő koncessziós jogokat érdemeltünk ki a Xeroxtól.
Napjainkban immár teljes vállszélességben értékesítjük és szervizeljük a Xerox, Samsung, Epson és Canon világhírű cégek termékeit e piaci szegmensben.
Célunk, hogy az üzleti politikánk gerincét alkotó minőségi elveket tárgyalásaink és javaslataink kidolgozása mellett szolgáltatásunk, valamint szerviztevékenységünk során is maradéktalanul érvényre juttassuk. Mindezek biztosítására magunkkal szemben is fokozott követelményeket támasztunk, amelyek folyamatos érvényesülését az ISO 9001/2000 minőségirányítási rendszer működtetésével valósítjuk meg.

Az MM MAX Kft., mint a modern irodatechnika területén dinamikusan fejlődő cég ügyel arra, hogy tevékenységével és szolgáltatásaival a lehető legtöbbet nyújtson ügyfeleinek, biztonságot és hatékonyságot kínálva még e gyorsan változó piaci világban is.


 


szolgáltatások

Számlálóállás bejelentése Számlálóállás bejelentése Hibabejelentés, kellékanyag rendelés Hibabejelentés, kellékanyag rendelés Támogatás, illesztőprogramok Támogatás, illesztőprogramok